Udskriv

Book en tequilasmagning

Sendt til Tequilasmagninger

Sådan booker du en Tequilasmagning!

Deltagerantal

Aftal med en gruppe fra din omgangskreds, arbejdsplads, klub eller forening, at I skal prøve en tequila smagning, som minimum skal I være 6 til 8 deltagere.
Hos Tequilaclub Danmark, prøver vi at finde tequila ambassadører rundt omkring i Danmark. Vi vil således gerne lave smagninger i hele Danmark, men vi kan blive nødt til at stille større krav til deltager antal, for at tage højde for vores udgifter til benzin og tidsforbrug. Find en dato for afholdelse sammen med dem som skal deltage og tequilaclub danmark.
Arranger et egnet lokale, dette vil sige et lokale med borde og stole til alle.


Tequilaclub Danmark kan altid afholde tequilasmagninger i Køge, hvor vi hører hjemme, men også i Københavns området vil Tequilaclub Danmark have mulighed for at hjælpe med at finde egnede lokaler til smagning.

Kontakt os for aftale om tid, sted osv.

Afregning

Som arrangør står du for opkrævning af entré. Afregning aftales med Tequilaclub Danmark, som regel arrangeres dette via netbank senest 2 uger før arrangement finder sted.

Hvis du føler for det kan du også arrangere lidt bidebrød (flutes) og isvand på bordene.

Halvvejs i smagningen holder vi gerne en pause hvor der kan serveres te og kaffe. Dette vil også kunne fremhæve at Tequila 100% Agave er fremragende som avec.

Nu har du gjort alt hvad der skal til, for at skabe en uforglemmelig aften i selskab med Tequilalcub Danmark.

Tequilaclub Danmark står for følgende:

  • Glas i passende antal
  • Smagsprøver (2 cl af hvert produkt) alt hvilken smagning der er tale om.
  • Lidt snacks og lignende som passer fint til Tequila 100% Agave.
  • Smagsskemaer til notater samt skematisk oversigt over produktionsprocessen

I det omfang det er muligt så sælges alle tequilaer til tequila smagnings pris i forbindelse med smagningen. Derudover formidler vi selvfølgelig gerne kontakt til lokal forhandler hvor dette er muligt.


For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at ingen af deltagerne vil være i stand til at køre bil fra tequilasmagningen, uanset hvor lidt der "smages" på de gyldne dråber.