Udskriv

Tequilarådgivning

Sendt til Ydelser

TequilaClub Danmark bliver tit konsulteret i forbindelse med allehånde spørgsmål vedrørende tequila. Det kan være hvilke mærker der egner sig til salg i barmiljøer, hvad der er bedst til firmagaver eller mere specifikke spørgsmål som "findes der økologiske tequilaer?" osv osv. Vi har her forsøgt at dele spørgsmålene op i kategorier, men spørg blot løs - vi kan give et godt råd i de fleste sammenhænge.

Udskriv

Rådgivning om Tequila til Barer

Sendt til Ydelser

Rådgivning om tequila til barer og værtshuseRådgivning om Tequila til Barer

Der findes rigtigt mange gode barer i Danmark og en del af dem har taget cocktails og drinks til sig på et mere ambitiøst niveau. TequilaClub Danmark vil gerne bidrage til at barerne bliver i stand til at bruge virkelige kvalitetstequilaer i deres drinks og cocktails. Vi kan tilbyde rådgivning om hvilke mærker der egner sig til hvad og give baggrundsinformation om produkterne, der gør bartenderne i stand til at betjene kunderne bedre. 

Kontakt os gerne for et møde eller for rådgivning via mail eller telefon.

Udskriv

Rådgivning om Tequila til diskoteker og spillesteder

Sendt til Ydelser

Rådgivning om tequila til diskotekerRådgivning om tequila til diskoteker og spillesteder

Mange diskoteker og spillesteder vil egentlig gerne servere kvalitetsspiritus og der er også efterspørgsel efter det. TequilaClub Danmark hjælper gerne med at udvælge nogle produkter der imødekommer diskotekernes og spillestedernes behov for varer af god kvalitet og med en markant profil. Kontakt os på telefon eller mail.

Udskriv

Bliv forhandler

Sendt til Ydelser

I TequilaClub Danmark har vi nogen af verdens allerbedste tequilaer i vores sortiment. Vi er ikke nogen stor grossist men vi strækker os til gengælde meget langt for at imødekomme vores kunder. Det er nemt at blive forhandler af vores gode 100% agave tequilaer. Ring eller skriv til os og lad os lave en aftale!