Grossistsalg af tequila

Grossistsalg af kvalitetstequila

Vi har over årene arbejdet hårdt for at fremme danskernes kendskab til kvalitetstequila. Vi forhandler kun de tequilaer vi virkelig brænder for og leverer til et bredt udvalg af kunder, herunder Inco, diverse restauranter og butikker. Vi giver gerne råd og vejledning hvis du gerne vil prøve at have nogle virkelige kvalitetstequilaer på hylderne.

Se vores sortiment i lækker tequila 100% agave her

Udskriv

Los Tres Tonos Blanco

Sendt til Los Tres Tonos

Har du nogensinde smagt klar spiritus med røget aroma? For dem, der nyder single malt whiskey, vil Los Tres Toños være en opløftende oplevelse. Los Tres Toños er det tætteste vi kommer til Islay i Mexico! Los Tres Toños er rigtig god til frokostbordet, til tapas eller Clili con carne. Om tequila skal nedkøles er individuelt, men du vil prøve det, så prøv at nedkøle til 14 °C og server så i tequila glas. Los Tres Toños findes også som Reposado og Anejo.

Farve: klar

Karakter: Urter, tjære, røg og citrus definerer denne tequila. Den starter blødt med mellemlang smag, der tager en tiltager med aroma af urter og røg. Afslutter med peber og sødme. En rå røget Blanco som rigtig fint symboliserer det store smags felt tequila dækker.

Produktion: Agaven der bruges til at producere Los Tres Toños er dyrket på marker i udkanten af Amatitan, hvilket symboliseres ved citrus og urter. Produktionsmetoderne gør Los Tres Toños unik - agaven er kogt ekstraordinær lang tid, hvilket gør denne tequila bemærkelsesværdigt røget.

Destilleri: Los Tres Toños tequila er produceret af Tequilas Selecto de Amatitan i Amatitan, Jalisco, Mexico. Tequilas Selecto de Amatitan er en familie-ejet og forholdsvis ungt destilleri. Ejerne har selv arbejdet på agave markerne med en drøm om at eje et destilleri. Dette blev muligt i slutningen af 90'erne på grund af bepasselighed og en særdeles god høst.

Producent:

Santa Rosa
Tequilas Selecto de Amatitan
Amatitan, Centro
Jalisco
Mexico

Udskriv

Los Tres Tonos Extra Anejo

Sendt til Los Tres Tonos

Los Tres Tonos Extra Anejo TequilaLos Tres Toños Extra Anejo er den fineste af Tequila Selecto de Amatitans produkter, og det blev lanceret på et verdensomspændende grundlag af AliasSmith i april 2007. Denne tequila er fadlagret i mere end tre år, og har en sød tone af mandler ud over den særskilte røget karakter. Los Tres Toños serveres bedst som en eksklusiv avec lidt under stuetemperatur i et tequila glas. For dem, der nyder lagret single malt whiskey, vil Los Tres Toños være en opløftende oplevelse. Los Tres Toños er det tætteste vi kommer til Islay i Jalisco!

Udskriv

Los Tres Tonos Anejo

Sendt til Los Tres Tonos

Los Tres Tonos TequilaLos Tres Toños er fortrinlig som eksklusiv avec i et tequila glas. For dem, der nyder lagret single malt whiskey, vil Los Tres Toños vil være en opfriskende oplevelse. Los Tres Toños er det tætteste vi kommer på Islay i Jalisco! Los Tres Toños findes også som Blanco og Reposado.