Grossistsalg af tequila

Grossistsalg af kvalitetstequila

Vi har over årene arbejdet hårdt for at fremme danskernes kendskab til kvalitetstequila. Vi forhandler kun de tequilaer vi virkelig brænder for og leverer til et bredt udvalg af kunder, herunder Inco, diverse restauranter og butikker. Vi giver gerne råd og vejledning hvis du gerne vil prøve at have nogle virkelige kvalitetstequilaer på hylderne.

Se vores sortiment i lækker tequila 100% agave her

Udskriv

Amate Blanco

Sendt til Amate

Amate BlancoSuperb tequila. Den er fremstillet under de højeste kvalitetskrav og det optimale tidspunkt for  modningsprocessen. Tappet i smukke glasflasker som kunstfærdigt er dekoreret med tekst påskrevet. En fryd for gourmet ganen, hvor den adskiller sig fra mange varianter og dufter af den blå agave plante.

Udskriv

Amate Reposado

Sendt til Amate

Amate ReposadoSuperb tequila. Den er fremstillet under de højeste kvalitetskrav og det optimale tidspunkt for  modningsprocessen. Tappet i smukke glasflasker som kunstfærdigt er dekoreret med tekst påskrevet. En fryd for gourmet ganen, hvor den adskiller sig fra mange varianter og dufter af den blå agave plante.

Udskriv

Amate Anejo

Sendt til Amate

Amate AnejoSuperb tequila. Den er fremstillet under de højeste kvalitetskrav og det optimale tidspunkt for  modningsprocessen. Tappet i smukke glasflasker som kunstfærdigt er dekoreret med tekst påskrevet. En fryd for gourmet ganen, hvor den adskiller sig fra mange varianter og dufter af den blå agave plante.