Grossistsalg af tequila

Grossistsalg af kvalitetstequila

Vi har over årene arbejdet hårdt for at fremme danskernes kendskab til kvalitetstequila. Vi forhandler kun de tequilaer vi virkelig brænder for og leverer til et bredt udvalg af kunder, herunder Inco, diverse restauranter og butikker. Vi giver gerne råd og vejledning hvis du gerne vil prøve at have nogle virkelige kvalitetstequilaer på hylderne.

Se vores sortiment i lækker tequila 100% agave her

Udskriv

Aha Toro Anejo

Sendt til Aha Toro

Aha Toro AnejoAha Toro Añejo nydes bedst som en eksklusiv avec i et tequila glas lidt under stuetemperatur. Det er et spændende alternativ for cognac og calvados nydere, Aha Toro Anejo med en kop kaffe er en oplevelse alle livsnydere bør unde sig selv. Aha Toro findes også som Reposado og Blanco.

Udskriv

Aha Toro Reposado

Sendt til Aha Toro

Aha Toro ReposadoAha Toro Reposado er bedst som en eksklusiv avec, lidt nedkøles til 16 ° C, i et tequila glas. For dem, der elsker grappa, vil Aha Toro Reposado være en positiv oplevelse. Den gør cocktails himmelske, og den er en god ledsager til retter og desserter baseret på æbler, pærer og honning.

Udskriv

Aha Toro Blanco

Sendt til Aha Toro

Aha Toro BlancoAha Toro Blanco er bedst tjent som eksklusiv tilbehør til et veldækket frokostbord. Som med snaps foretrækker nogle at nyde Aha Toro Blanco lidt nedkølet. Vi anbefaler at den nydes ved 14 ° C i tequilaglas. For dem, der nyder grappa eller oroju, vil Aha Toro Blanco være en meget positiv oplevelse. Den gør også himmelsk i cocktails, hvis du vil ofre lidt ekstra til dine cocktails. Aha Toro findes også som Reposado og Anejo.