Udskriv

Kah Tequila - nu endelig på det danske marked!

Sendt til Nyheder

Efter et langt tilløb er Tequilaclub Danmark meget glade for at kunne levere en af verdens bedste tequilaer til det danske marked.
 
2-x-3-Banner1Som du kan se på billedet er flaskerne helt fantastiske. Det var således med meget stort spænding, at de første prøveflasker blev åbnet. Vores smagninger afgør om nye produkter kan leve op til Tequilaclub Danmarks målsætning om, kun at importere top premium Tequila 100% Agave. Og lad os bare slå fast, indholdet i de smukt håndmalede flasker, er af meget høj kvalitet.

Vi har således haft KAH gennem 5 forskellige prøvesmagningsgrupper og tilbagemeldingerne har været rigtig positive. Lidt udpluk af udsagn følger her:
"- KAH tequila BLANCO - silkeblød og ren agave nektar - engle vand."
"- KAH tequila REPOSADO - en EKSPLOSIV nydelse – El Diablo."
"- KAH tequila ANEJO - kraftfuld balance mellem fad og agave – sort magi."
 
Har du lyst til at smage, så holder Tequilaclubben gratis smagninger – alle begivenheder lægges ind på vores facebookside: www.facebook.com/TequilaClubDK – like siden og følg med.
 
Vi vil de kommende måneder være ekstra aktive med gratis smagninger. KAH tequila, skal smages, så du kan finde din favorit flaske.
Og hvis du synes det er svært at vælge, så gør som mange andre, tag en af hver ;-) - de fås også i miniflasker.
Eller book en tequilasmagning, så er KAH tequila selvfølgelig en del af programmet, skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere.
 
Håber vi mødes over et glas tequila.
Tequila Jack