Udskriv

Mexicansk mad og tequila på El Viejo Mexico

Sendt til Anmeldelser af Tequila, Restauranter m.m.

Ud og spise på restaurant El Viejo Mexico

elviejomexicoeleviejomexico

 

 

 

 

 

 

 

Vi har været i byen i København og spise mexicansk. Det mexicanske køkken er fremragende og en god start på en hyggelig aften i byen. Vi tog ind til "Restaurant el Viejo Mexico" (http://www.elviejomexico.dk)  på Store Kongensgade 61 i indre by.

gran patron silver tequila-408x705

Det er en relativt lille restaurant med et ualmindeligt sødt personale og vi havde en god aften i selskab med autentisk mexicansk mad og et fint udvalg af tequilaer. Efter en omgang tortillas fik vi først en "Gran Patron", som er en meget frisk og skarp tequila serveret i en usædvanligt luxuriøs flaske. Flasken er et mindre kunstværk i ren krystal, pakket ind i sort fløjlspose og lagt ned i en kasse af blankpoleret ahorntræ.

 

Herefter lod vi os lokke, gjorde vi! Vi skulle absolut prøve en Aha Toro, Crema de tequila, som er en likørtequila, men den viste sig at være lidt mindre interessant en flasken lod formode. Så havde vi mere held med den efterfølgende reposado - en Patron Reposado. Den var blød men stadig med den friske tequilasmag.

Og minsandten om heldet ikke yderligere tilsmilede os. Et muntert selskab ved nabobordet havde vundet en større gevinst og gav i højt humør tequila til hele restauranten. Her blev det til en gylden Jose Cuervo Reposado som også var lækker.

Alt i alt en god aften for tequilanørderne.

For dem som har lyst at smage på såvel den gode tequila som den fine mad er adressen hermed givet videre:

Restaurant el Viejo Mexico 
store kongensgade 61  
1264 københavn k.  
tlf.: 33 93 00 61  
mob.: 60 15 16 68  
e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy20004 + '\'>'+addy_text20004+'<\/a>'; //-->