Udskriv

La Fiesta Mexicana - et hyggeligt spisested

Sendt til Anmeldelser af Tequila, Restauranter m.m.

la Fiesta Mexicana på Frederiksberg - lækker mexicansk mad på Frederiksberg Allé

la fiesta mexicana paa Frederiksberg

TequilaClub Danmark har nydt en sommeraften på La Fiesta Mexicana - en dejlig mexicansk restaurant i på Frederiksberg Allé. Alt hvad der er godt findes som bekendt på Frederiksberg og og La Fiesta Mexicana er ingen undtagelse. Det er en lille restaurant med absolut rimelige priser, supergod mad og utroligt sød og imødekommende betjening. TequilaClub Danmarks smagsdommere - bestilte en omgang Poppers (indbagte friterede, og  krydrede Jalapenos) og Quesaedilla til forret. Hovedretten kom til at bestå af solid og sprød Chimichanga Merida (Tortilla med kylling eller oksekød). Det mættede, det smagte godt og alt blev kun bedre da vi til slut nød en Tres Generaciones Anejo.

 

tres generaciones anejoTres Generaciones Anejo, er mild og rund  med en antydning af sødme. Agavesmagen er der, men den ligger langt nede og det fremherskende indtryk er klassisk og varmt. Og så er deres priser på tequila faktisk rigtigt rimelige. Et solidt glas kvalitetstequila til 45,- kr er okay!

Fiesta Mexicana
Frederiksberg Alle 21 B
1820 Frederiksberg C
TLF: 33 21 77 50
FAX: 33 25 72 17
EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy76102 + '\'>'+addy_text76102+'<\/a>'; //-->

http://www.lafiestamexicana.dk/

Åbningstider:
Dagligt 17:00-01:00

Det kan være en god idé at reservere bord hvis man gerne vil spise der i weekenden.